1: 'Voorbij de STRESS

2: Hutje-op-de-Hei-Dag

3: Systemisch werken : Familie-opstellingen

 

1: 'Voorbij de STRESS; Liefdevol voor jezelf kiezen'. Een weg naar innerlijke rust.

 

Nieuwe data volgen spoedig.

 

In deze wereld van haast, van moeten, van verwachtingen, regels en wetten, presteren, voldoen aan ‘plaatjes’, leven in de waan van de dag, vergeten we vaak waar het werkelijk om gaat….’ De liefde voor jezelf’.

  • Voel jij je geleid door de waan van de dag?

  • Ervaar jij meer moeten dan mogen?
  • Voel jij je vaak uitgeblust of onrustig?
  • Heb jij het gevoel dat je geen overzicht hebt over jouw druk?
  • Heerst er veel onduidelijkheid?
  • Gaan dingen anders dan je zou willen?
  • Maakt je hoofd overuren? 

Wordt het dan niet eens tijd dat je naar jezelf mag kijken?

 

Als er innerlijke chaos ontstaat, kun je ervoor  kiezen om ‘anders’ te reageren. Je kunt kiezen om te gaan strijden of het moment te gaan zien vanuit liefde en dankbaarheid. (Spreek je dankbaarheid uit.)

 

Wij bieden jou de mogelijkheid om in 2 dagen een groeiproces door te maken, waarbij we je de gelegenheid geven intensiever, dieper en achterliggend te gaan kijken, te ervaren en mee te werken.

 

Je leert ‘spanningen’ verwerken; we geven je inzichten waar deze stress mee te maken heeft; we laten je ervaren om liefdevol naar jezelf te kijken zodat je kunt voelen wat jij nodig hebt om weer meer in balans te komen en gelukkiger in het leven te staan; we leren je omgaan met voor jou moeilijke momenten en geven tools zodat je in staat zult zijn om je leven in eigen hand te nemen.

  

Wil je verder kijken naar jezelf en/of ben je bereid om dieper te gaan voelen? Meld je dan aan voor een weekend ont-stressen. Wij werken met maximaal 10 deelnemers.

 

 Sessie 1: Zien en gezien worden;

 Sessie 2: …Balans…Kracht…

 Sessie 3: Een weg naar keuzes        

 

Locatie:

Onze coaching vindt plaats aan de rand van een prachtig natuurgebied in Zuid-Limburg. Je verblijft in comfortabele huisjes voor 4  met het geluid van een stromend beekje in de buurt.

Verblijf:

Wij hebben de beschikking over 4-persoons huisjes met gebruik van gezamenlijk sanitair op het terrein. Je deelt deze met andere deelnemers. Wens je een huisje voor jezelf of met iemand samen, dan wordt een meerprijs gerekend. 

Kosten:

€ 280,00 incl. BTW pp in een 4-persoons huisje. Gebruik van gezamenlijk sanitair op terrein

€ 320,00 incl. BTW pp voor 2 personen in een 4- persoons huisje. Gebruik van gezamenlijk sanitair op terrein

€ 375,00 incl. BTW pp voor privé gebruik van een 4-persoons huisje . Gebruik van gezamenlijk sanitair op terrein.

 

De prijs is training inclusief verblijf en alle (zoveel mogelijk biologische) maaltijden en dranken.

 

Begin en eindtijd:

Aankomst: zaterdag ochtend 10.00 uur

Vertrek: zondag 17.00 uur 

 

Deze workshop bieden wij niet alleen individueel aan. Wij nodigen bedrijven, scholen (leerlingen, leraren als management) en organisaties uit om te workshop te beleven.

Voor meer informatie en aanmelding: contact@rootsconnected.nl of bel: 06-15205571

 

  ….Wat heb je nog meer nodig?

 

2: Hutje-op-de-Hei-Dag

 

Nieuwe data volgen spoedig.

 

Roep jij ook wel eens: “Ik wil eens even helemaal niets” Heb jij door alle drukte om je heen ook zo’n verlangen naar rust? Naar stilte? Dat je hoofd eens tot stilstand komt ? Gewoon een dag de aandacht verplaatsen naar jezelf; jij en de natuur en verder niets…. Ademen….Vrijheid….Lucht….NIETS moet…..

  

Niet té ingewikkeld; Niet té zwaar; Niet té diep… dat wat het met je doet, aanvaarden als opening, als een cadeau, als inzicht om weer verder, om anders te kunnen.

We gaan deels met elkaar en deels alleen op weg naar de ontspanning, diepere stilte en rust.  Genieten van de natuur. Het drukke aardse leven even achter je laten en jezelf centraal stellen.

 

      *Inzicht krijgen in wie je bent 

      *Leren van elkaar 

      *Ontspannings- ademhalingsoefeningen 

      *Natuur en jezelf ervaren en in stilte beleven 

      *Ervaren om in stilte te luisteren naar je hart 

      *Bewust worden wat je nodig hebt, vertaalslag van het gevoelde en inzicht

 

Locatie:Onze coaching vindt plaats aan de rand van een prachtig natuurgebied in Zuid-Limburg.

Kosten: € 120,00 incl. BTW De prijs is training inclusief lunch.

Begin en eindtijd:

Aankomst: 10.00 uur

Einde: 17.00 uur 

  

Geef jezelf de ruimte om een dagje op-de-Hei te mogen zitten, te Ont-Moeten en meld je aan. 

Voor meer informatie en aanmelding: contact@rootsconnected.nl of bel: 06-15205571

 

3: Systemisch werken : Familie-opstellingen 24 oktober 2019

 

 

HERKENBAAR?

Net vakantie achter de rug. Even weg zijn geweest van alle en nog wat. Je werk, school van de kinderen, je dagelijkse gang naar..., maar ook van je familie. Teruggekomen met wellicht voornemens om het anders aan te pakken? Keuzes gemaakt meer voor jezelf te kiezen en te staan? Toch weer in hetzelfde riedeltje terechtgekomen? Voornemens alweer passé? Weer moe en uitgeput? Weer geconfronteerd met dezelfde belemmerende gedachten, kenlpunten en/of gevoelens binnen je familie? 

 

Ga dan middels deze workshop kijken naar het waarom en het hoe? Ga zien en ervaren wat maakt dat je steeds vervalt in hetzelfde. Krijg inzicht in jouw eigen systeem en hoe je vasthoudt aan deze belemmerende gedachten en gevoelens.

 

WAT IS FAMILIE-OPSTELLINGEN? 

Systematisch werken is een methode waarbij je zicht krijgt op een vraagstuk vanuit het hier en nu middels het opstellen en uitdiepen van het bestaande systeem. We maken allemaal deel uit van familiesystemen. In een systeem verhoudt alles en iedereen zich op een bepaalde manier van elkaar. Die verhouding kan (ooit) verstoord zijn geraakt, niet duidelijk zijn of niet “wenselijk” zijn zonder dat we ons daar nu bewust van zijn. Onbewust dragen we dan die “last” met ons mee en dat kan zich op diverse manieren uiten, (ongenoegen, bepaalde patronen, emoties, blokkades e.d.). Door het opstellen van een systeem wordt getracht om niet direct zichtbare “relaties” en eventuele knelpunten daartussen te herkennen, erkennen en zo mogelijk weg te nemen op een wijze zodat we ons liefdevol kunnen losmaken van verstrikkingen. 

 

OPZET:

Op deze avond nemen we jullie liefdevol mee in het systematisch werken en doen we opstellingen op basis van jullie vraagstellingen. We beginnen met vraagstukken die jullie inbrengen of ingebracht hebben met betrekking tot jullie gezin/familie. Door middel van opstelling wordt een vraagstuk uitgediept en helder voor de deelnemer. 

 

Deze workshop biedt vanwege de intensiteit en aard van de methode ruimte voor max. 6 deelnemers. Elke deelnemer krijgt gedurende deze avond de ruimte om zijn eigen vraag in te brengen. Naast het inbrengen van je eigen vraag kun je anderen ondersteunen bij hun vraag door waar nodig de rol van representant te vervullen. (Een representant is een rol van bijv. vader/moeder/zus/broer/enz. die een andere deelnemer kan innemen om de vraagsteller te ondersteunen).  De rol van representant kan enorm leerzaam zijn, omdat we in anderen ook vaak onszelf tegenkomen.

  

BEGELEIDING:

Deze dag wordt begeleid door Roel Heuts en Marlou Sijben, beide coaches met ervaring  o.a. in het systemisch werken en Charlotte Thomas die de organisatie in handen heeft.   

 

AVONDINDELING:

We werken van 19:00 - 22:00u. De inloop is vanaf 18:30.

 

KOSTEN: 

€ 55.00 pp

 

LOCATIE:

omgeving Maastricht (exacte locatie volgt)

 

AANMELDEN:

Informatie en Aanmelden: Via email naar: contact@rootsconnected.nl

Bij het aanmelden kun je ook je vraag inbrengen.