1: 'Voorbij de STRESS

2: Hutje-op-de-Hei-Dag

3: Systemisch werken (opstellingen)

 

1: 'Voorbij de STRESS; Liefdevol voor jezelf kiezen'. Een weg naar innerlijke rust.

 

Nieuwe data volgen spoedig.

 

In deze wereld van haast, van moeten, van verwachtingen, regels en wetten, presteren, voldoen aan ‘plaatjes’, leven in de waan van de dag, vergeten we vaak waar het werkelijk om gaat….’ De liefde voor jezelf’.

  • Voel jij je geleid door de waan van de dag?

  • Ervaar jij meer moeten dan mogen?
  • Voel jij je vaak uitgeblust of onrustig?
  • Heb jij het gevoel dat je geen overzicht hebt over jouw druk?
  • Heerst er veel onduidelijkheid?
  • Gaan dingen anders dan je zou willen?
  • Maakt je hoofd overuren? 

Wordt het dan niet eens tijd dat je naar jezelf mag kijken?

 

Als er innerlijke chaos ontstaat, kun je ervoor  kiezen om ‘anders’ te reageren. Je kunt kiezen om te gaan strijden of het moment te gaan zien vanuit liefde en dankbaarheid. (Spreek je dankbaarheid uit.)

 

Wij bieden jou de mogelijkheid om in 2 dagen een groeiproces door te maken, waarbij we je de gelegenheid geven intensiever, dieper en achterliggend te gaan kijken, te ervaren en mee te werken.

 

Je leert ‘spanningen’ verwerken; we geven je inzichten waar deze stress mee te maken heeft; we laten je ervaren om liefdevol naar jezelf te kijken zodat je kunt voelen wat jij nodig hebt om weer meer in balans te komen en gelukkiger in het leven te staan; we leren je omgaan met voor jou moeilijke momenten en geven tools zodat je in staat zult zijn om je leven in eigen hand te nemen.

  

Wil je verder kijken naar jezelf en/of ben je bereid om dieper te gaan voelen? Meld je dan aan voor een weekend ont-stressen. Wij werken met maximaal 10 deelnemers.

 

 Sessie 1: Zien en gezien worden;

 Sessie 2: …Balans…Kracht…

 Sessie 3: Een weg naar keuzes        

 

Locatie:

Onze coaching vindt plaats aan de rand van een prachtig natuurgebied in Zuid-Limburg. Je verblijft in comfortabele huisjes voor 4  met het geluid van een stromend beekje in de buurt.

Verblijf:

Wij hebben de beschikking over 4-persoons huisjes met gebruik van gezamenlijk sanitair op het terrein. Je deelt deze met andere deelnemers. Wens je een huisje voor jezelf of met iemand samen, dan wordt een meerprijs gerekend. 

Kosten:

€ 280,00 incl. BTW pp in een 4-persoons huisje. Gebruik van gezamenlijk sanitair op terrein

€ 320,00 incl. BTW pp voor 2 personen in een 4- persoons huisje. Gebruik van gezamenlijk sanitair op terrein

€ 375,00 incl. BTW pp voor privé gebruik van een 4-persoons huisje . Gebruik van gezamenlijk sanitair op terrein.

 

De prijs is training inclusief verblijf en alle (zoveel mogelijk biologische) maaltijden en dranken.

 

Begin en eindtijd:

Aankomst: zaterdag ochtend 10.00 uur

Vertrek: zondag 17.00 uur 

 

Deze workshop bieden wij niet alleen individueel aan. Wij nodigen bedrijven, scholen (leerlingen, leraren als management) en organisaties uit om te workshop te beleven.

Voor meer informatie en aanmelding: contact@rootsconnected.nl of bel: 06-15205571

 

  ….Wat heb je nog meer nodig?

 

2: Hutje-op-de-Hei-Dag

 

Nieuwe data volgen spoedig.

 

Roep jij ook wel eens: “Ik wil eens even helemaal niets” Heb jij door alle drukte om je heen ook zo’n verlangen naar rust? Naar stilte? Dat je hoofd eens tot stilstand komt ? Gewoon een dag de aandacht verplaatsen naar jezelf; jij en de natuur en verder niets…. Ademen….Vrijheid….Lucht….NIETS moet…..

  

Niet té ingewikkeld; Niet té zwaar; Niet té diep… dat wat het met je doet, aanvaarden als opening, als een cadeau, als inzicht om weer verder, om anders te kunnen.

We gaan deels met elkaar en deels alleen op weg naar de ontspanning, diepere stilte en rust.  Genieten van de natuur. Het drukke aardse leven even achter je laten en jezelf centraal stellen.

 

      *Inzicht krijgen in wie je bent 

      *Leren van elkaar 

      *Ontspannings- ademhalingsoefeningen 

      *Natuur en jezelf ervaren en in stilte beleven 

      *Ervaren om in stilte te luisteren naar je hart 

      *Bewust worden wat je nodig hebt, vertaalslag van het gevoelde en inzicht

 

Locatie:Onze coaching vindt plaats aan de rand van een prachtig natuurgebied in Zuid-Limburg.

Kosten: € 120,00 incl. BTW De prijs is training inclusief lunch.

Begin en eindtijd:

Aankomst: 10.00 uur

Einde: 17.00 uur 

  

Geef jezelf de ruimte om een dagje op-de-Hei te mogen zitten, te Ont-Moeten en meld je aan. 

Voor meer informatie en aanmelding: contact@rootsconnected.nl of bel: 06-15205571

 

3: Systemisch werken (opstellingenwerk)

 

Nieuwe data volgen spoedig.

 

HERKENBAAR?

Goede voornemens gemaakt, keuzes gemaakt, duidelijke wensen? Nog meer genieten van alles wat er is; meer doen wat jij leuk vindt,  meer willen gaan staan voor jezelf; opkomen voor jezelf; je meer gelukkig en vrij voelen.

Vol goede energie en moed begonnen? Waar sta je nu?….. nu je alweer een tijdje in het dagelijkse leven meedraait?

Toch weer in hetzelfde riedeltje terecht gekomen? Voornemens alweer passé? Weer moe en uitgeput? Weer geconfronteerd met dezelfde belemmerende gedachten en/of gevoelens? 

 

Ga dan middels deze workshop kijken naar het waarom en het hoe? Ga zien en ervaren wat maakt dat je steeds vervalt in hetzelfde. Krijg inzicht in jouw eigen systeem en hoe je vasthoudt aan deze belemmerende gedachten en gevoelens.

 

Systemisch werken (opstellingen): 

We maken allemaal deel uit van systemen. In een systeem verhoudt alles en iedereen zich op een bepaalde manier van elkaar. Die verhouding kan (ooit) verstoord zijn geraakt, niet duidelijk zijn of niet “wenselijk” zijn zonder dat we ons daar nu bewust van zijn. Onbewust dragen we dan die “last” met ons mee en dat kan zich op diverse manieren uiten. (ongenoegen, bepaalde patronen, emoties, blokkades e.d.) Middels het opstellen van een systeem wordt getracht om niet direct zichtbare “relaties” en eventuele knelpunten daartussen te herkennen, erkennen en zo mogelijk weg te nemen op een wijze zodat we ons liefdevol kunnen losmaken van verstrikkingen en de gekozen weg kunnen inslaan. 

 

Opzet:

Op deze dag nemen we jullie liefdevol mee in het systematisch werken en doen we opstellingen op basis van jullie vraagstellingen. We beginnen de dag met een heerlijke ontspannende wandeling in de natuur en doen onderweg al kleine oefeningen om de basisverbinding te creëren.  Daarna gaan we binnen aan de slag met jullie vraagstukken die jullie inbrengen. Vraagstukken kunnen gaan over zaken in je privé-situatie of kunnen te maken hebben met je werksituatie. Door middel van een opstelling wordt een vraagstuk uitgediept en helder voor de deelnemer.

 

Deze workshop biedt vanwege de intensiteit en aard van de methode ruimte voor max 8 deelnemers. Elke deelnemer krijgt gedurende deze dag de ruimte om zijn eigen vraag in te brengen. Naast het inbrengen van je eigen vraag kun je anderen ondersteunen bij hun vraag door waar nodig de rol van representant te vervullen.  De rol van representant kan enorm leerzaam zijn, omdat we in anderen ook vaak onszelf tegenkomen.

  

Begeleiding:

Deze dag wordt begeleid door Roel Heuts en Marlou Sijben, beide coaches met ervaring  o.a. in het systemisch werken en Charlotte Thomas die de organisatie in handen heeft.   

 

Dagindeling:

We werken van 9.30 - 17.00u. De inloop is vanaf 9.00.

09.30u wandeling

10.30u pauze

10.45u opstellingen

12.00u lunch door ons verzorgd

13.30u opstellingen

15.00u pauze

17.00u einde

 

Kosten: € 150.00 pp

Locatie: aan de rand van een prachtig natuurgebied in Zuid-Limburg.

Informatie en Aanmelden: Via email naar: contact@rootsconnected.nl

Bij het aanmelden kun je ook je vraag inbrengen.