Wie zijn wij?

Al wandelend op onze wegen des levens, kruisten de paden van Roel en Marlou. We deelden onze liefde voor het verbindingswerk en er ontstond een vloeiende beweging. Op die manier ontdekten wij samen onze gemeenschappelijke weg. Een weg waarop wij onze krachten bundelden, onze knowhow deelden, luisterden en keken wat nodig was. Al lopend kwam Charlotte op ons pad. Zij deelde onze gedachten en inspireerde ons op een andere manier en voegde zich bij ons. Zij vormt een krachtige en liefdevolle aanvulling in ons verbindingswerk.

Marlou Sijben, Drama-therapeut, NEI-Coach, groepscoach, familie/gezinscoach. Ik werk sinds 2005 met veel liefde en passie in mijn praktijk; individueel en in groepsverband. Met mijn jarenlange ervaring als drama docent in het Internationaal Onderwijs en in mijn praktijk, heb ik een zeer eigen manier van werken ontwikkeld die bij mij past. Vanaf 2015 werk ik volledig in mijn praktijk. Ik werk liefdevol, verbindend, op een dieper gevoelsniveau, benoem wat ik zie, hoor en voel. Ik ben direct, laat ervaren, laat voelen en oplossen. Dit alles met een vleug van speelsheid, humor en back-to-basic. Je mag bij mij altijd rekenen op een veilige omgeving, zowel in mijn praktijk als buiten, tijdens een wandeling/coaching in de natuur.

Roel Heuts, Wandelcoach, lifecoach, systemisch werker, energetisch werker, teamcoach. Na jarenlange ervaring in het leiden en begeleiden van mensen binnen het speciaal onderwijs was het in 2014 tijd om mijn hart, passie en kracht nog meer te volgen en uit te dragen. Ik heb mijn baan opgezegd en ben mijn eigen praktijk gestart; Zo Zijn coaching en meer. Vanuit kennis, ervaring, kracht, eigen-wijsheid, energie, een sterke intuïtie, maar ook vanuit respect, gelijkwaardigheid, veiligheid en betrokkenheid, kan ik mensen die toe zijn aan inzicht en verandering coachen, ondersteunen, motiveren en inspireren. Ik werk nooit volgens een vast stappenplan, maar altijd vanuit de stap die nodig is. Het is mijn missie om het bewustzijn van mensen te vergroten en om mensen in staat te stellen om weer of meer in hun eigen liefdevolle “kracht” te gaan staan en van daaruit de verbinding met anderen aan te gaan. Vanuit autonomie, potentieel en verbinding een weg naar een positieve balans van voelen denken en doen.

 

 

Charlotte Thomas, Organisator, verbinder en trainer. Ik vind het heerlijk om te organiseren en aan te pakken. Een persoonlijke benadering en persoonlijk contact is daarbij voor mij erg belangrijk. Daardoor kan ik de verbinding maken met anderen om vervolgens oplossingsgericht te ondersteunen. Daar haal ik veel energie uit en ben ik ook in staat energie te geven. Ik vind het mooi om samen met anderen een doel na te streven en te bereiken waarbij iedereen uiteindelijk, ongeacht de uitkomst, het gevoel heeft van groei op zowel persoonlijk als gezamenlijk vlak. Betrokkenheid, waardering en gelijkwaardigheid zijn daarbij mijn pijlers.

 

 

 

Samen-werkend komen onze specialismen helemaal tot zijn recht om alles zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen vanuit de stap die nodig is of gevraagd wordt. Wij werken heel bewust met en in de natuur, omdat de natuur een helend effect heeft en een uitstekende tool is om mee te werken. 

Specialisaties

·Wandel-coaching:

Letterlijk en figuurlijk in beweging zijn in en met de natuur.

 

·Systemisch werk:

Inzicht in jouw eigen familie/organisatie/gezinssysteem.

 

·Lichaamswerk:

Door middel van jouw lichaam contact maken met jouw gevoelens.

 

·Visualisatie:  

Vertalen van gedachten naar beeld.

 

·Drama:          

Het verhaal vertellen dmv van spellen tot rollen spelen op toneel.

 

·NEI-coaching:          

Het opzoeken van emotionele blokkades, bewustwording en verandering van patronen.

 

·Life-coaching:

Het creëren van inzichten vanuit elke vraag. Wie zijn wij; wat willen wij; wat kunnen wij; wat doen wij; wat hebben wij nodig. 

 

·Team-coaching:

 Leren begrijpen, verkrijgen van bewustwording en handvaten om balans te vinden in de groep. 

 

·Teambuilding:

Samen een doel/doelen behalen door activiteiten gericht op inzichten, samenwerking en verbondenheid.

 

·Familie/Gezin-coaching:

Coachen, begeleiden en ondersteunen van gezinnen/families die in onbalans zijn geraakt of verder willen groeien.

 

·Ademhalingstechnieken:

Een bewuste en goede ademhaling heeft gevolgen voor het lichaam en de psyche.

 

·Matrix-werk:

Het oplossen van een mentaal probleem door te leren jouw hoofd op te ruimen.

 

·Energetisch werk:

Vanuit energetisch holistisch perspectief evenwicht creëren  tussen lichaam, ziel en geest.

 

·Voice-werk:

Jouw stem is een krachtige tool; hoe gebruik je deze en wat kan/mag er anders.

 

·Geleide improvisatie:

Het je laten inspireren door wat jij ziet , hoort of voelt.